РЕКЛАМА

01-but-reklama

ПРОДУКТОВО МАРКИРАНЕ

02-but-mark

СЕРВИЗ И КОНСУМАТИВИ

03-but-serviz
На продукта. На кашона. На палета. На производствената линия.

МАСТИЛЕНО-СТРУЙНИ ПРИНТЕРИ

linx 7300solverСерия от цифрови мастилено-струйни принтери за маркиране на първична опаковка- бутилки, пакети, блистери, консерви, пликчета, ампули, отличаващи се с лесна работа, висока степен на надеждност и много ниска експлоатационна цена.


 

ТЕРМОТРАНСФЕРНИ МАРКИРАЩИ СИСТЕМИ

cab xc6Цифрови кодиращи системи, използващи термотрансферната технология за печат на кодове, дати, срокове на годност, текст, баркодове и графики върху гъвкави опаковки.

ЛАЗЕРНИ МАРКИРАЩИ СИСТЕМИ

linx laserИндустриални лазерни принтери за цифрово, безконтактно маркиране на първична и вторична опаковка без използване на консумативи.
ПРИНТЕРИ ЗА КАШОНИ

printeri-za-kashoniМастилено-струйни кодери за печтане директно върху кашони и големи опаковки.


ОСИГУРИТЕЛНИ ПЛОМБИ

osiguritelni plombiБариерни, с фиксирана дължина, с променлива дължина, специализирани, C-TPAT пломби, RFID пломби.
КОНСУМАТИВИ

linx inksОригинални висококачествени консумативи за вашите машини.


Има възможност да се постави логото на фирмата.

БАРИЕРНИ

plombi barОсигурителни пломби с висока степен на защита. За пломбиране на камиони, карго контейнери, цистерни и др. Изискват се специални инструменти за разпломбиране.

 
ФИКСИРАНА ДЪЛЖИНА

plombi fixОсигурителни пломби с фиксирана дължина. Пластмасови и метални. 

ПРОМЕНЛИВА ДЪЛЖИНА

plombi promenТези осигурителни пломби са подходящи за всякакви приложения. За затваряне на чували, торби, касетки, пожарогасители, водомери и др.

 


СПЕЦИАЛИЗИРАНИ

plombi spetzУникални и практични решения в редица индустрии и приложения, като пломбиране на ATM касети, таксиметрови апрати, електромери, водомери, бензиноколонки и др.

 


C-TPAT ПЛОМБИ

plombi ctratБариерни пломби с висока степен на защита, тествани и сертифицирани по попоследния ISO 17712 стандарт за осигуряване на товари при международен транспорт.

 


RFID ПЛОМБИ

Осигурителни пломби с RFID.


За допълнителна информация ни се обадете или ни пишете.


Мастилено-струйните (ink-jet) принтери и кодери създават отпечатък чрез насочване на мастилени капки в определена от процесора на машината матрица. Този метод на дигитален печат е бърз и може да се обновява в реално време, така че една опаковка може да е с различен код от предишната.

LINX 4900

LINX 4900
Принтер, отговарящ изцяло на съвременните изисквания за безконтактно кодиране на продукти. Печат на двуредов код, графики и лого. Висока степен на надеждност на добра цена.

Вижте видео презентация на LINX 4900

LINX 4900 DC

LINX 4900 DC
Мастилено-струен принтер специално конструиран за кодиране и маркиране в млечната индустрия. Печат на двуредови кодове, графики и лого. Подготвен за интегриране в многоредови производствени линни и включва софтуер за двупосочоно печатане.

LINX 4900 BC


LINX 4900 BC
Принтер за бутилиращата индустрия. Комбинира използването на най-доброто в класа си мастило с въздушно изсушаване на бутилките. Перфектна система за маркиране на мокри бутилки.


LINX 7300

LINX 7300
Новият LINX 7300 спестява пари докато работи. Гъвкаво кодиращо решение за печат на до 5 реда информация, графики, лого, 1D и 2D баркодове.


LINX 7300 Solver

LINX 7300 Solver
Принтерът, който намалява вашата консумация на разредител до 40%. За надеждно печатане на маркировка до 5 реда текст, графики и баркодове. Избор на корпус с IP55 или IP65 степен на защита от прах и влага.

LINX 7300 FG

LINX 7300 FG
Принтер за маркиране на хранителни и фармацевтични продукти, използващ специални food grade мастила. Печат на до 3 реда текст, графики и баркодове със скорост на линията до 6.28 м/сек.


LINX 7300 Spectrum

LINX 7300 Spectrum
Създаден за приложения, изискващи висока степен на контраст на маркировката. Широката гама от цветни мастила и IP65 корпус правят този принтер идеален за всякакви приложения.


LINX 7300 Swift

LINX 7300 Swift
Принер за надежден високоскоростен печат. Също така позволява печат на много малки и сбити кодове, когато полето за маркиране е ограничено. IP55 и IP65 степен на защита на корпуса.


За допълнителна информация ни се обадете или ни пишете.


Технологията на термотрансферния печат е доказала своята надеждност, ефективност и икономичност в областта на първичното кодиране на продукти. Тя е чиста и позволява голяма гъвкавост на печат - освен традиционните кодове за дата на производство, смяна и годно до вие можете да отпечатате редица символи, графики, текст и безгрешни баркодове без да се съобразявате с посоката на движение на материала. Едно от основните предимства на термотрансферния печат са изключителни ниската себестойност на отпечатъка, както и минималните разходи за поддръжка.

LINX TT3

LINX TT3
LINX TT3 e просто, достъпно и завършено дигитално решение, осигуряващо качество, надеждност, проследимост и лесна работа на изключителна цена. Със своите малки размери, лесна поддръжка и намалени разходи за консумативи TT3 е предпочитано решение за кодиране в редица производства.

LINX TT5

LINX TT5
Кодерите TT5 използват термотрансферната технология за печат на кодове, дати, срокове на годност, текст, баркодове и графики върху гъвкави опаковки без да се влияят от производствената среда. Кодиращата система TT5 е лесна за работа и осигурява максимално време на работа без спиране на вашата производствена линия. Площ на печат до 55 х 135 мм.

LINX TT10

LINX TT10
Кодерите TT10 използват термотрансферната технология за печат на кодове, дати, срокове на годност, текст, баркодове и графики върху гъвкави опаковки без да се влияят от производствената среда. Кодиращата система TT10 е лесна за работа и осигурява максимално време на работа без спиране на вашата производствена линия. Площ на печат до 107 х 200 мм.


CAB серия XC за двуцветен печат - НОВ ПРОДУКТ

За едновременен печат в два цвята на непрекъснат материал, етикети, картон, текстил, синтетични материали и др. Принтерите от серията XC са подходящи за печат на етикети съгласно новите изисквания на GSH за етикетиране на химически продукти.

CAB XC6
  • Два термотрансферни печатащи модула
  • Първият модул е оборудван със система за икономия на лентаСолиден капак от алуминий
  • Специално разработен за големи ролки с диаметър до 300 мм
  • Голям графичен дисплей на български език
  • Резолюция 300 dpi за печат на много малки символи
  • Самостоятелна работа без РС
  • Разнообразни интерфейси като стандартно изпълнение
  • Работа с SQL-съвместими база данни
  • Готов за интеграция към SAP, благодарение на съвместната разработка на CAB и SAP. Специално разработени сензори за засичане на перфорация, черен маркер или разстояние между етикетите

CAB серия MACH4

CAB MACH4
Функционалността на високите класове индустриални принтери на много атрактивна цена.

CAB серия А+

CAB А4+
Професионални принтери за големи натоварвания и за всякакви приложения.

Двустранно печатащ принтер CAB XD4

CAB XD4
XD4 е индустриален принтер, специално разработен за да посрещне нуждите на потребителите от двустранен термотрансферен печат върху трудни за печатане материали като текстил, синтетични материали, фолия, термосвиваеми тръби за кабелна маркировка в електрониката и др.

За допълнителна информация ни се обадете или ни пишете.


LINX – лазерни технологии за продуктово маркиранеИзползването на лазерната технология дава възможности за висококачествено трайно кодиране на продуктите без да се използват мастила или друг вид консумативи. Отпечатъка е перманентен и не може да бъде премахнат в последствие.
Лазерите, които предлагаме са с мощност 10, 30 и 50 Вата и покриват скорсти на печат до 740 метра в минута.

LINX SL101

LINX SL101
10 Ватов лазер с въздушно охлаждане за безконтактно кодиране на на твърди и гъвкави опаковки, картони, етикети, РЕТ бутилки и стъкло в индустрии като хранително вкусовата, фармацевтиката, козметиката, пивоварната и много други.

LINX SL301

LINX SL301
30 Ватов лазер с въздушно охлаждане за безконтактно кодиране на на твърди и гъвкави опаковки, картони, етикети, РЕТ бутилки и стъкло в индустрии като хранително вкусовата, фармацевтиката, козметиката, пивоварната и много други.

За допълнителна информация ни се обадете или ни пишете.


Мастилено-струйни кодери за печтане директно върху кашони и големи опаковки.

Принтер LINX IJ200 – НОВ ПРОДУКТ

LINX IJ200
Новият икономчен принтер с висока резолюция, базиран на thermal ink jet технологията, реализира икономии до 10 000 лева на година.

Принтер LINX IJ350

LINX IJ350
Новият самопочистващ се принтер за надписване на кашони и опаковки от порест материал с висока резолюция и височина на печат до 53 мм.

Принтер LINX IJ370

LINX IJ370
Новият самопочистващ се принтер за надписване на кашони и опаковки от порест материал с висока резолюция и височина на печат до 70 мм.

За допълнителна информация ни се обадете или ни пишете.


В основата на безпроблемната експлоатация на вашето оборудване е качеството на маркиращите консумативи. С оглед на това, ПРИНТ КОНСУЛТ доставя оригинални висококачествени консумативи за вашите машини.

ТЕРМОТРАНСФЕРНИ ЛЕНТИ ЗА КОДИРАЩИ СИСТЕМИ

lenti termШирока гама от висококачествени термотрансферни ленти за термотрансферни макиращи системи LINX, MARKEM, VIDEOJET, DOMINO, EASYPRINT, SATO  и др.

МАСТИЛА

linx inksШирока гама мастила за индустриални мастилено-струйни принтери.
МАСТИЛЕНИ РОЛКИ

mastileni rolkiШирока гама от размери и цветове мастилени ролки за кодери за контактно кодиране.За допълнителна информация ни се обадете или ни пишете.


Подкатегории